Всъщност мисля че светят, но непрекъснато, а не когато е натисната спирачка, но пък е странно, че третия стоп изобщо никога не свети. Възможно ли е от изключването и включването на датчиците на ABS нещо да се е огелпила електрониката и да си мисли, че постоянно има натисната спирачка (но пак остава загадката с третия стоп). Снощи проверих бушоните отпред до филтъра на купето и отзад в багажника и излезе, че отпред имаше стопен един 15 амперов, но пък всичко в колата си работи. Прилагам и една снимка на която колата е на контакт със запалени фарове.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Стоповете ми не светят - моля за помощ
Collapse
X
-
Re: Стоповете ми не светят - моля за помощ
Първоначално публикувано от sohmВсъщност мисля че светят, но непрекъснато, а не когато е натисната спирачка, но пък е странно, че третия стоп изобщо никога не свети. Възможно ли е от изключването и включването на датчиците на ABS нещо да се е огелпила електрониката и да си мисли, че постоянно има натисната спирачка (но пак остава загадката с третия стоп). Снощи проверих бушоните отпред до филтъра на купето и отзад в багажника и излезе, че отпред имаше стопен един 15 амперов, но пък всичко в колата си работи. Прилагам и една снимка на която колата е на контакт със запалени фарове.
По описанието ми се струва, че или прекъсвачът на педала е блокирал, или се е повредил споменатия модул.
Лошата новина е, че не съм чувал някой да е ремонтирал М45, а нов е около 300 лв.164 2.0 TS / 166 2.4 JTD
-
На старата ми Ланча Капа въпросната клюкарка (модулът, който дава информация коя крушка е изгоряла) беше изгоряла и въпреки това стоповете светеха - просто ми даваше лъжлива информация, че стоповете не светят.
Но наистина е адски скъпа дееба и клюкарката и не може да се ремонтира
Comment
-
За късмет се оказа най-тривиалното - стоп-машинка. Не разбрах каква е точно повредата, щото на жичкаджията не му се говореше много-много, но вече ми е ясно, че прехвалените "Бош" на кукленско шосе нищо не успяха да аправят, оттам ме пратиха при Джими в двора на "Мототехника" и той като каза, че нищо не може да направи ме прати при тия пичове на рогошко шосе. Забравих как се казва сервиза, ама им имам номера и знам, че ми взеха само 20 лв. - по едно време чак кошмари сънувах за тоя модул за 300лв166 2.4 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от sohmЗа късмет се оказа най-тривиалното - стоп-машинка. Не разбрах каква е точно повредата, щото на жичкаджията не му се говореше много-много, но вече ми е ясно, че прехвалените "Бош" на кукленско шосе нищо не успяха да аправят, оттам ме пратиха при Джими в двора на "Мототехника" и той като каза, че нищо не може да направи ме прати при тия пичове на рогошко шосе. Забравих как се казва сервиза, ама им имам номера и знам, че ми взеха само 20 лв. - по едно време чак кошмари сънувах за тоя модул за 300лв
Караш 166-ца, тези 300лв са троха, не могат да те уплашатA20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Първоначално публикувано от S@gittariusМдааа
Бая народ се изхранва на наш гръб
Comment
Comment